Tres Peons

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

Daniel Molina, Eduard Aymerich i Jordi Triadú guanyen el III Blitz per Equips Tres Peons

“Punto Fàcil”, format pels tres MC del títol s’han imposat en aquest torneig guanyant 7 encontres i empatant-ne un. En segon lloc “Força Olímpica” format pels MF Albert Castillo, Xavier Martínez i el MC Alex Ventura amb +7 =0 -1. Completa el podi l’equip “Tios Feos” dels MI Gerard Ayats, Daniel García i el MF Adrian Jimenez que van aconseguir +6 =1 -1. Cinquanta-set jugadors formant dinou equips han gaudit d’una esplèndida tarda d’escacs ràpids. Cal destacar un equip “familiar format per tres Benedetti, pare i dos germans.