Tres Peons

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

Albert Castillo (Vila Olímpica) lidera el grup A i Jaume Costa el grup B a dues rondes per acabar el Memorial Joan Segura

Les taules del MF Castillo (Vila Olímpica) amb el MI Ootes (Tres Peons) deixen al primer com a líder del grup A amb 6,5 punts, seguit pel segon i Manel Pulido (Escola escacs BCN) que tenen mig punt menys. Al grup B Jaume Costa (El Prat), és líder amb 6,5 punts, segon a mig punt Moisés Esteban (Tres Peons) i tercer Enric Sánchez de Medina (Tres Peons) amb 5,5 punts. Els líders actuals tindran que defensar la seva posició a les dues rondes que resten per jugar.