Tres Peons

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

el Rei Enigma visita el Club

Avui hem tingut una visita règia, la del popular i misteriós personatge que ha deixat bocabadats els nois i noies de l’escola d’escacs. S’ha jugat un torneig blitz improvisat amb els assistents i amb la participació del famós “influencer” amb més d’un milió i mig de seguidors al seu canal de Youtube.