Tres Peons

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

L’Obert Vila de Gràcia encara la recta final

Dmitry Zhukov (Tres Peons) i el FM Sergio Adan (Villalba) son al capdavant del torneig amb 5,5 punts, darrera d’ells amb mig punt menys el FM Antoni Picañol (Berguedà), Francesc Campins, (Cor de Marina) i Jaume Rovira (Barcelona) Tot per decidir al tram final del torneig.