Tres Peons

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

El Tres Peons, campió de Catalunya llampec de 2ª divisió

En el marc de la Festa Catalana , el nostre equip B ha aconseguit ser el primer classificat de segona divisió, ocupant el lloc 16è entre els 64 equips classificats en el torneig guanyant quatre encontres, empatant-ne un i perdent-ne quatre. En aquesta festa es varen lliurar els trofeus i diplomes a l’equip A , campió de Catalunya de 1ª divisió a la passada Lliga i a l’equip H, sots campió de Catalunya de segona provincial.