Tres Peons

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

Moisés Esteban guanya el 1er. Obert U1900

Quaranta jugadors han pres part en aquest torneig reservat a jugadors de menys de 1900 d’Elo català. Tres jugadors del club han acabat empatats amb 5 punts dels sis possibles, el desempat ha decidit que Moisés Esteban fos el guanyador, Francesc Iglesias, sots campió i Henry Suárez tercer. Destacar el bon torneig del sub 12 Luca Badia i de Josep Riera que eren líders en començar la ronda final, però varen quedar fora del podi en perdre les seves partides. El torneig ha estat dirigit per Fernando Cárdenas