Tres Peons

Els joves del Tres Peons triomfen als Escolars per equips del Barcelonès

Quaranta-un esportistes del Tres Peons menors de 18 anys, han participat en aquests campionats agrupats en 11 equips dels que tres, han resultat campions, dos equips tercers i 10 millors taulers. Categoria sub/8 l’equip A format per Marc Herreros de Tejada, Jean-Cristophe Menchini i Gabriel Espasa, ha quedat campió amb 15 partides guanyades, dues taules i una sola derrota. L’equip B format per Oliver Tjell, Konstantin Pavlolv (que ha guanyat les sis partides) i Jaume Puigdengolàs ha aconseguit la sisena posició entres els 23 equips classificats . Categoria sub/10 han pres part 29 equips , el nostre “A” amb Leo Badia, Yanchen Zhu, Eloi Faivovich, i Mateu Nicolau Espasa, amb 15 punts s’han situat a la 6a. posició i l’equip “B” format per Nicolás Pina, Nuria Lleixa, Leonardo Torres, Diego Alvarez (guanyador de les 6 partides) i Miquel Pujol, s’han classificat al lloc 11è. Categoria sub/12 28 equips classificats, el nostre “A” ocupa la quarta plaça, format per Joel Ramos Biel Hernández, Lucas Vila i Matías Pinas, mentre que l’equip “B” ocupa el tretzè lloc amb Michaela Blaymer, Jan Calvo, Ferran Falga i Roger Pinyol Categoria sub/14 l’equip “A” s’ha proclamat campió amb Luca Badia, Mateu Lopez, Luka Escobar (guanyador de totes les partides) i Alex Faivovich. L’equip “B” ha estat tercer, format per Rodrigo Pérez de Guzmán, Pol Quintana, Gabriel Garcia i Ulisses Escalante (guanyador de totes les partides) han participat 11 equips. Categoria sub/16-18, L’equip s/16 és el campió, format per Eloi Escudero, Roger Valero (guanyador de totes les partides) i Ying Zhang, l’equip S18A amb Hernan Garcia, Ciro Civit i Bernat Clavé s’ha situat al 6è lloc i tercer de categoria S18, l’equip S18B ha quedat a la desena posició, amb Lucas Sacristán, Oscar Sanjuan, Matias Hernandez i Nerea Stanciu. 11 equips han pres part en aquesta categoria.