Tres Peons

Dmitrii Zhukov (Tres Peons) guanya el XVII Obert Vila de Gràcia

Amb 8 punts dels nou possibles, el nostre jugador Dmitrii Zhukov s’ha imposat pel desempat al MF Sergio Adan (Villalba) que ha quedat en segon lloc. Zhukov va cedir dues taules, amb Sergio Adan i amb Francesc Campins.. Adan per la seva banda va cedir també dues taules, amb el campió i a la ronda final amb la MFF Leancy Fernández (Tres Peons) que va ocupar la tercera posició. Aquesta darrera partida acabada en taules, va permetre que Zhukov es posés per davant al torneig i que Fernández consolidés la tercera posició. Cent-tres jugadors han participat en el torneig dels que cinc eren titulats internacionals. Amb aquest triomf Zhukov aconsegueix els 2300 punts i es converteix en Mestre FIDE. Enhorabona! Podeu veure els resultats aquí