Tres Peons

El MI Lars Ootes (Tres Peons), i Jaume Costa (Granollers) campions dels grups A i B del III Memorial Joan Segura

Malgrat jugar una partida menys (bye a la ronda 3), el nostre MI Lars Ootes s’ha imposat en el grup A amb 7,5 punts. El MF Albert Castillo (Vila Olímpica) acaba el torneig sense perdre cap partida, cedint tres taules, amb Ootes, Sayrol i Pulido, també suma 7,5 punts però amb un pitjor desempat és el segon classificat. Amb mig punt menys obté la tercera plaça Manuel Pulido (EEB). Jordi Comellas és el primer classificat del Tres Peons desprès del campió, a la desena posició amb 5,5 punts. Pel que fa al grup B, Jaume Costa (Granollers-Canovelles) ha estat un brillant campió, amb 8,5 punts dels 9 possibles, cedit només unes taules amb Carlos Saez . Moisés Esteban (Tres Peons) amb 8 victòries i una derrota -contra el campió- és sots-campió mentre que Claudia Vila (Torreblanca) amb 6,5 punts completa el podi. Podeu veure tots els resultats aquí