Tres Peons

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

III BLITZ-EQUIPS TRES PEONS

Format:  

Torneig per equips, equips formats per tres jugadors que poden ser jugadors de diferents  clubs.   

Podran participar-hi tots els jugadors amb llicència de la Federació Catalana d’Escacs, els   jugadors amb bandera FIDE Espanya que tinguin llicència FEDA en vigor i els jugadors d’altres    països amb llicència FIDE en vigor.

Vàlid  per a ELO català Ràpid i per a ELO FIDE Blitz. Suport del programa informàtic Swiss Manager.  Sistema Suís 8 rondes. 

Dia de joc:  

Diumenge 19 de Novembre 2023.

La recepció dels participants s’iniciarà  a les   16:30  

La primera ronda començarà                  a  les  17:00