Tres Peons

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

Campionat de Catalunya per equips d’edats

Gran campionat dels sub-12. YING, MATEU, LUCA i LUKA han quedat tercers després de jugar contra els millors equips i jugant la darrera ronda a la primera taula contra els campions. Felicitats nois, mares i pares.

Detall

Leo Badia ha format part de l’equip mixte 2 de categoria sub-8

Detall