Tres Peons

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

Els MI Sebatián Iermito i Julio Benedetti campions del 1er. Duo Blitz Tres Peons

El dissabte 7 d’octubre s’ha jugat el primer torneig organitzat pel tres Peons amb aquesta modalitat de Blitz per equips de dos jugadors. Cada jugador ha disputat 12 partides al ritme de 3+2. Dels 22 equips inscrits, ha resultat guanyador el “Team Julben” format per dos MI, Sebastián Iermito i Julio Benedetti amb un resultat excel3lent de 10 partides guanyades, unes taules i una sola derrota. En segon lloc, amb 2,5 punts menys, l’equip “RIP” del MI Ernesto Fernández i el MF Ernesto Piedra, completa el podi l’equip “Escacs Martínez” amb el MF Xavi Martínez i Carlos Martínez amb 15 punts. Podeu veure les classifcacions aquí