Tres Peons

El Tres Peons H sots campió de Catalunya de 2ª categoria

El nostre equip H, desprès d’eliminar el Comtal C i el Castellterçol, ha empatat a la final amb l’Ulldemolins, jugada ahir al nostre Club, però el sistema de desempat ha afavorit a l’equip adversari. El tres Peons H s’ha proclamat sots campió de Catalunya de 2ª categoria. Fem constar que en aquest matx final, en els dos primers taulers els jugadors visitants tenien 300 punts d’Elo més que els nostres Roger Valero (1) i Yakov Kozarev(0), als taulers 3 i 4 els rivals tenien 170 punts més que els nostres Jordi Rubio (0) i Ramon Royo (0,) al tauler 5è, Hernan Garcia (1) tenia 50 punts menys que el rival i Adrian de Jorge (1) i al 6è tauler, va ser l’unic que tenia més Elo que l’adversari. Felicitats a tots els jugadors per haver aconseguit aquest èxit i al capità Francesc Calvet, ànima de l’equip.