Tres Peons

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

Fernando Cárdenas guanya la VIII edició del Vila de Gràcia per Majors de 55 anys

Sis victòries i una derrota ha estat el balanç del nostre company Fernando Cárdenas per guanyar aquest torneig . en segon lloc Luís Menéndez, també del Tres Peons, amb 6,5 punts i tercer el MC Alfons Macaya del Sant Cugat liderant el grup de jugadors amb 6 punts. els trams d’Elo els han guanyat Emili Tardio del Tres Peons, Frederic Gràcia (Amistat) i Francesc Carrera (Mataró), podeu veure tots els resultats aquí