Tres Peons

Final de la Lliga per l’equip A, 9è dels 16 equips de Divisió d’Honor, el B perd la promoció i baixaria a 2ª divisió (reclamació presentada per alineació indeguda del rival). El J guanya al H i continua en la fase final de 2ª categoria. el L eliminat de la final de 3ª

Amb una victòria contra el Llinars per 6,5 a 3,5 el primer equip tanca una magnífica temporada en el seu retorn a la màxima categoria, primer del grup de descens, que equival a novè entre els setze equips de Divisió d’Honor. L’equip B perd 4,5 a 5,5 en el matx de promoció a 1ª divisió contra el Cerdanyola del Vallés B, hem presentat una reclamació per alineació indeguda del Cerdanyola atès que al dia anterior, el seu primer equip va presentar tres incompareixences i dos jugadors que no podien jugar en aquest equip. Aquest fet antiesportiu, el varen fer per poder alinear en el segon equip, a quatre jugadors que haurien d’haver jugat amb el primer equip. El nostre equip J es va imposar al H a la semifinal de la 2ª i segueix en la fase final . finalment l’equip L va quedar eliminat de la final de tercera categoria pel Dues Torres Sant Cugat per 2,5 a 1,5