Tres Peons

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

III Bicolor Blitz Tres Peons

Format

  • Suís a 8 rondes dobles (2 partides contra el mateix adversari), 4 rondes cada dia de joc (8 Partides). Divendres 15 i 22 de Desembre 2023 a les 20:15 h Ritme 3+2.
  • És obert a tots els jugadors amb llicència federativa.
  • Vàlid  per a ELO català Ràpid.
  •  Suport del programa informàtic Swiss Manager.