Tres Peons

Èxit del Blitz Tres Peons-Chessable amb 81 jugadors dels qui 11 son titulats internacionals.

El GMI Tomás Sosa ha resultat campió d’aquest torneig que, amb la col·laboració de Chessable, s’ha dotat amb premis per valor de 735€ . El campió va guanyar 8 partides i només va ser derrotat pel MF Xavier Martínez (Vila Olímpica). El MI Lars Ootes (Tres Peons) s’ha classificat en segon lloc amb mig punt menys, Lars va guanyar les 7 primeres rondes, va fer taules a la vuitena amb el GM Daniel Alsina (Barberà) que seria tercer, i va perdre la darrera partida amb el campió. els guanyadors dels trams varen ser Carles Martín (Barcelona), Fernando Cárdenas (Tres Peons) i Manuel Pulido (Escola Escacs de BCN). Els premis de Chessable els varen aconseguir Leancy Fernandez (Tres Peons) i Cynthia Pérez el femení. Fernando Cárdenas i Miquel Fernandez Diaz-Mascort (Hospitalet B.) els de majors de 65 anys. Carles Martín (Barcelona) el de s/20. Nicolás Aleksanyan (Peona i Peó) i Mario Mares (Tàrrega) els de s/16. i Lars Ootes i Ying Zhang els de millors del club i de l’Escola del Tres Peons.