Tres Peons

Èxit de la divuitena edició del Torneig de la Festa Major

Vuitanta-cinc jugadors han participat al torneig, obert a tots els aficionats als escacs i que s’ha jugat al ritme de 5+0 . El Mestre Internacional del Tres Peons Julio Benedetti, ha estat el guanyador amb 6,5 punts dels set possibles. En segon lloc la Mestra Internacional Femenina , també del Tres Peons, Ayelén Martínez, tercer Jaume Viñals del Congrés, quart Raman Vashisht-Pigem del londinenc club Hammersmith, cinquè David Bosch del Paretana , tots ells amb 6 punts. Ying Zhang del tres Peons, s’ha endut el trofeu als menors de 16 anys, Jaume Bosch de la ONCE, el dels majors de 65 anys i Juna Taltavull del Peona i Peó el de la millor jugadora. Un matí en el que els escacs s’han fet un lloc a les Festes de Gràcia. Podeu veure tots els resultats aquí