Tres Peons

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

I Obert Tres Peons U-1900

1- Format:
El torneig es disputarà pel Sistema Suís a sis rondes, podran participar-hi tots els jugadors amb llicència de la Federació Catalana d’Escacs, elo català standard inferior o igual a 1900,  i jugadors sense llicència.
No vàlid per Elo.
Suport del programa informàtic Swiss Manager. Pels emparellaments s’utilitzarà l’Elo català.

2.- Dia, Horari i Ritme de joc:
Els dies de joc seran els dilluns de cada setmana, del 16 d’ Octobre  al 20 de Novembre de 2023 ambdós inclosos, inici a les 19:00. 
Ritme: 45 +15.
Qualsevol jugador/a que es presenti davant del seu tauler amb més de 30 minuts de retard, en relació a l’hora d’inici prevista de la ronda, perdrà la partida per incompareixença.