Tres Peons

Blitz Chessbrah, gran festa dels escacs al Tres Peons

La col·laboració de Chess.com amb el nostre Club ha permès reunir a la nostra sala d’escacs un estol espectacular del món dels escacs encapçalat pel GM Fabiano Caruana, número tres del ranking mundial. Els Grans Mestres Amán Hambleton i Eric Hansen. Set Mestres internacionals amb la nostra Olga Alexandrova, Mark Plotkin, Alfonso Jerez, Dmitri Schenider, Mathilde Congiu, Patricia Llaneza i David Martinez “el divis” estrella del món dels canals d’escacs. Amb ells set mestres FIDE i fins a 94 jugadors de catorze nacionalitats. També varen ser-hi presents el nostre primer jugador, el GM Miquel Illescas i el president de la Federació Espanyola, el MI Javier Ochoa. L’artífex d’aquest esdeveniment ha estat la nostra jugadora, WMI Ayelen Martínez, a qui li agraïm haver aconseguit aquesta històrica fita pel Tres Peons. La festa d’escacs es va perllongar més enllà del torneig amb passapeces i altres modalitats divertides amb la participació també dels GM i altres titulats que varen compartir-ho amb la resta de jugadors. Podeu veure tots els resultats aquí