Tres Peons

Al Tres Peons estrena mundial del nou sistema Arenachess creat per EDAMI

El divendres 30 de juliol es va jugar al nostre local el 1er. Torneig Arenachess, sistema creat per EDAMI i que uneix els avantatges del sistema Masnou i del suís, sense els seus desavantatges (a cada partida els dos contrincants deixen el tauler i han d’esperar nou emparellament, i per tant es trenca la permanència continuada dels jugadors més forts en el torneig, i els emparellaments es fan entre jugadors que tenen puntuacions iguals o similars, com un suís, però sense que s’hagi d’esperar el final de la ronda.) el programa requereix millores tècniques pròpies d’una prova pilot, i els responsables ja en tenen nota per implementar-les a la propera versió, Es varen reunir 62 jugadors que van gaudir amb aquest sistema que garanteix diversió i agilitat. El MI Julio Benedetti va ser el guanyador, Francesc Fernández, segon i Dmitrii Zhukov tercer, tots jugadors del Tres Peons. Jaume Gallart i Daniel Leiro varen actuar com àrbitres i Carlos Penín com a director del torneig.