Tres Peons

Finalitza la XVII edició del Bicolor, Raul Mínguez (At. Colón) campió

Un dels tornejos clàssics del Club, el del doble enfrontament, ha jugat la seva ronda final. Al capdavant de la classificació hi ha hagut un empat a 10 punts (dels dotze possibles) i el desempat ha proclamat campió el MC de l’Ateneu Colón Raul Mínguez, mentre que Juan Paso (La Lira) ha ocupat el segon lloc. Emilio Donas del Sant Adrià completa el podi guanyant el tram A. Pavel Lint (Tres Peons) amb 8 punts i novena posició guanya el tram B, i Adrià Arquer (Espiga) el tram C. El primer classificat del Tres Peons ha estat Dick Errol, quart amb 9 punts, es dona la circumstància que una inoportuna indisposició li va impedir jugar la penúltima ronda, quan era líder del torneig. Podeu veure tots els resultats aquí