Tres Peons

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

Luca Badia guanya el grup verd del torneig Calculin

Amb sis victories i una unica derrota, el jove Luca Badia, sub-12 de primer any,  ha guanyat el grup verd del torneig Calculin, per més detall.

Et desitgem molta sort a la final del Calculin d’or que tindrà lloc a Llinars el 10 i 11 de juny.