Tres Peons

Antoni Picañol (Berguedà) guanya l’Obert Tupinambà

Les taules a la darrera ronda entre Antoni Picañol (Berguedà) i Jordi Fortuny (Vila Olímpica) van deixar aquests jugadors empatats amb 7 punts, el desempat favorable al primer el va convertir en campió de la XVII edició de l’Obert Tupinambà. Dmitry Zhukov (Tres Peons) que era el gran favorit, líder després de la ronda 7 amb un punt d’avantatge, guanyador del MI Ootes i dels MF Picañol, Castillo i Domínguez i havent fet taules amb el GM Muñoz, no va poder jugar les dos darreres rondes per la defunció del seu pare, tot i aixó es va classificar en tercer lloc. Víctor Ruiz (Castellbisbal) , Josep Mª Sobrepere (Argentona), Joan Tortosa (Ideal de Clavé) i Claudia Vila (Torreblanca), varen guanyar els quatre trams del torneig, que és vàlid pel Circuit de Barcelona , podeu veure tots els resultats aquí