Tres Peons

L’equip A juga la final catalana de 1ª divisió al nostre local, els equips H i K jugaran les semifinals de 2ª i 3ª categories a Castellterçol i Gelida

El proper diumenge 23 d’abril, a les 9,30h. es jugarà al nostre local el partit que decidirà el campió de Catalunya de 1ª divisió entre el nostre primer equip i el del Vila Olímpica. Els dos equips han dominat clarament la fase regular als seus grups , el Vila Olímpica amb 9 victòries, un empat i una derrota (enfront La Lira), i el Tres Peons amb 10 victòries i una derrota (enfront l’Agustí). Les úniques derrotes dels dos finalistes varen succeïr a l’última ronda quan ja eren matemàticament campions dels seus grups i havien aconseguit l’ascens a la Divisió d’Honor. L’equip H visitarà el Castelleterçol i l’equip K viatja a Gelida per jugar les semifinals de 2ª i 3ª categories