Tres Peons

XVII Obert Bicolor

1- Format:

El torneig es disputarà pel Sistema Suís a sis rondes, doble volta, total 12 partides, podran participar-hi tots els jugadors amb llicència de la Federació Catalana d’Escacs,

Vàlid per Elo català de ritme ràpides.

Suport del programa informàtic Swiss Manager. Pels emparellaments s’utilitzarà l’Elo català.

2.- Dia, Horari i Ritme de joc:

Els dies de joc seran els divendres de cada setmana, del 21 de Abril al 26 de maig de 2023 ambdós inclosos, inici a les 19:45.
Ritme: 25 + 5.
Qualsevol jugador/a que es presenti davant del seu tauler amb més de 25 minuts de retard, en relació a l’hora d’inici prevista de la ronda, perdrà les dues partides de la sessió per incompareixença.

  1. Local de joc:

       El torneig es jugarà al local del CE Tres Peons Ros de Olano 9 de Barcelona

  1. Sistema de joc:
El torneig, es jugarà a 6 sessions utilitzant per l’aparellament el sistema suís ignorant el color. A cada sessió els jugadors aparellats disputaran dues partides alternant els colors
El jugador que descansa rebrà 2 punts per sessió.

4.- Inscripcions:

Es poden fer fins el 20 de Abril de 2023. per la web www.trespeons.com
Drets d’inscripcions
General:                                                          15 euros
Socis del Tres Peons                                       Gratuït
La inscripció quedarà tancada quan s’arribi a la xifra de 93 jugadors, a partir d’aquest        moment s’obrirà una “llista de jugadors en espera de poder cobrir possibles baixes dels jugadors inscrits”.
Les inscripcions no seran vàlides fins que s’hagi rebut el pagament dels drets d’inscripció que s’hauran de fer necessàriament per transferència o ingrés al compte de Caixabank, ES 35 2100 3436 5821 0021 1798 o per targeta bancària mitjançant la pàgina web  No s’admeten pagaments en efectiu.
 5.- Premis:
          1º Classificat general:           Trofeu 
          2º Classificat general:           Trofeu 
S’estableixen tres trams per ELO català
                 De 1850 a 2000                     Trofeu 
                 De 1700 a 1849                     Trofeu 
                 Inferior a 1700.                      Trofeu

Els premis per trams es donaran en aquells que tinguin almenys 5 jugadors, en cas de no arribar-hi passen a formar part del grup superior. 
Els trofeus es lliuraran per estricte ordre de classificació, en acabar la ronda final. Els premis no són acumulables i tan sols es lliuraran als guanyadors que els recullin personalment en l’acte de lliurament de premis.
               6.-Desempats:

Els desempats a la classificació final es resoldran pels sistemes  (per aquest ordre) Bucholz Brasiler (ajust Fide jugador virtual), Bucholz Total (ajust Fide jugador virtual) i nombre de victòries.

  1. Mesures anti-covid19:

Malgrat que no és obligatòria la mascareta en espais interiors, recomanem el seu ús al participants a les competicions per minimitzar el risc de contagi, degut que la proximitat amb els altres jugadors i especialment amb el rival de la partida es perllonga durant un període llarg de temps

En cas d’haver d’aturar o anul·lar la competició per raons sanitàries, el torneig es donarà per finalitzat . En el moment de la finalització, la classificació vigent serà la classificació final del torneig, sigui qui sigui l’estat del torneig.

8.– Arbitre:

L’àrbitre del torneig serà el Sr. Daniel Leiro.

9.– Director:

El director del torneig serà Francesc Fernandez.

Qualsevol comunicació amb l’organització del torneig s’ha de fer per mail a: trespeons@gmail.com 

9.-  Normativa:

 Els byes no es bonifiquen. Es podran sol·licitar al director del torneig abans de la finalització de la ronda anterior amb un màxim de dos per tot el torneig, excepte que l’àrbitre decideix el contrari.
Els jugadors que, sense justificar, no compareguin a dos rondes seran eliminats del torneig.
Qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà aplicant la normativa de la  FIDE per a torneigs oberts.
Els participants del torneig, o els seus tutors legals en cas dels menors d’edat, autoritzen la publicació de les seves dades personals en els diferents mitjans que l’organització consideri oportuns per la necessària difusió de l’esdeveniment (llistes de resultats, classificacions, participants, partides, fotografies i vídeos del torneig, etc.) . 
La inscripció en el Campionat comporta l’acceptació d’aquestes bases.