Tres Peons

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

L’equip “A” ja és campió i jugarà a Divisió d’Honor, el “H” i el “K” guanyen la primera eliminatòria de les finals catalanes

Victòria del primer equip a Girona per 4,5-5,5, amb això aconsegueix ser campió del grup i pujar a Divisió d’Honor quan encara falta una ronda per acabar la fase regular . A les fases finals, l’equip H empata amb el Comtal C (3-3) i per millor desempat passa a la següent eliminatòria, mentre que el K guanya a domicili al Calldetenes B (1,5-2,5) i també passa a la ronda següent.