Tres Peons

Fernando Valenzuela i Moisés Esteban guanyadors del XXIV Open Tres Peons

Ha acabat la vint-i-quatrena edició del primer Open que va organitzar el nostre club. Al grup A han finalitzat empatats amb 7,5 punts dels 9 possibles, el MI Fernando Valenzuela (BCN) i el nostre MI Lars Ootes. El GM Miguel Muñoz ha ocupat la tercera plaça amb 6,5 punts, els mateixos que el nostre Dmitry Zhukov, quart. Breixo Alvarez, (TPE) és cinquè després d’aconseguir taules a la ronda final amb el GM Muñoz. Un altre inesperat resultat d’aquesta última ronda, la victòria de Cristian Richert (TPE) enfront del MF Picañol, que li ha permès a Cristian ocupar el sisè lloc i guanyar el tram de <2.050, el segon lloc del tram ha estat per Antoni del Castillo (TRN) . Pel que fa al grup B , ha acabat amb un triple empat a 7 punts resolt a favor del nostre jugador Moisés Esteban (a la foto) segon ha quedat Eduard García (EEB) i tercer Pavel Lint, també del nostre Club. En total 111 jugadors, podeu consultar les dades del torneig aquí