Tres Peons

6 victòries, 2 empats i 5 derrotes a la 1ª ronda de la Lliga Catalana

Bon balanç pels nostres equips, amb una victòria amb molt patiment de l’equip A a Tarragona tot i no disposar de tres dels quatre primers taulers. El B guanya amb facilitat a l’Almenar i el C comença amb bon peu guanyant al B del Vila Olímpica. Els joves del H guanyen al D del Foment amb elos inferiors en cinc dels sis taulers i el I guanya a domicili al B del Maragall que només va poder presentar 4 dels sis jugadors. Clara victòria del nou equip K contra el B d’Arenys de Munt. El D obté un empat amb el primer equip del Torrenegra igual que el L enfront del E del Foment.

localvisitantresultat
TarragonaTres Peons 4,5-5,5
Tres Peons BAlmenar 7-3
Vila Olímpica B    Tres Peons C 3,5-6,5
Tres peons D    Torrenegra 4-4
Vilafranca C    Tres Peons E     5-3
Tres Peons F    Gava     3-5
Tres Peons G    Ripollet     1,5-4,5
Tres peons H    Foment D     4,5-1,5
Maragall B    Tres peons I     2-3
Tres peons J    Castellbisbal B     1-3
Arenys de Munt B    Tres Peons K     1-3
Foment E    Tres Peons L     2-2
Tona B    Tres Peons M 3-1