Tres Peons

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

Emili Romeu guanya el Tram B del Memorial Garcia Ilundain

El nou jugador del Tres Peons Emili Romeu Viladot guanya el Tram B del Memorial Garcia Ilundain. Vuité a la classificacio final amb 5’5 punts de 8 partides. Torneig de ritme 15+5, jugat el passat Diumenge 18-12-2022. Podeu veure les dades del torneig aquí