Tres Peons

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

David Flores de Paco guanya el VII Memorial Jesús Martín

El jugador del Masnou David Flores, s’ha proclamat campió amb 7,5 punts, els mateixos que Ricard Brusi (Sant Cugat) a qui el desempat l’ha situat al segon lloc. Daniel Fernández (Torrenegra) amb 6 punts ocupa la tercera plaça mentre que Héctor Aparicio quart, ha estat el primer classificat del Tres Peons, encapçalant el grup de jugadors amb 5 punts . Han participat 47 jugadors que al llarg de quatre dilluns a doble ronda i ritme de 20+10, han recordat a Jesús Martín, un dels millors jugadors que ha tingut el nostre Club. Podeu veure les dades del torneig aquí