Tres Peons

II OBERT D’ESCACS ACTIUS BICOLOR U-1800

Format:

El torneig es disputarà pel Sistema Suís a sis rondes, podran participar-hi tots els jugadors amb llicència de la Federació Catalana d’Escacs, elo català ràpid  igual o inferior a 1800,  i jugadors sense llicència. 
Suport del programa informàtic Swiss Manager. Pels emparellaments s’utilitzarà l’Elo català.
No vàlid per Elo. 
Dia, Horari i Ritme de joc:
Els dies de joc seran els dilluns de cada setmana, del 16 de gener al 20 de febrer de 2023 ambdós inclosos, inici a les 19:00.
Ritme: 20 + 10.
Local de joc: 
El torneig es jugarà al local del CE Tres Peons Ros de Olano 9 de Barcelonarapid

Sistema de joc:

El torneig, es jugarà a 6 sessions utilitzant per l’aparellament el sistema suís ignorant el color. A cada sessió els jugadors aparellats disputaran dues partides alternant els colors
El jugador que descansa rebrà 2 punts per sessió.
Inscripcions:
Drets d’inscripcions
General:                                                          15 euros
Socis Tres Peons                                             gratuït
Les inscripcions no seran vàlides fins que s’hagi rebut el pagament dels drets d’inscripció que s’hauran de fer necessàriament per transferència o ingrés al compte de Caixabank, ES35 2100 3436 5821 0021 1798 o per targeta bancària mitjançant pagina web. No s’admeten pagaments en efectiu.
La inscripció quedarà tancada quan s’arribi a la xifra de 51 jugadors, a partir d’aquest moment s’obrirà una “llista de jugadors en espera de poder cobrir possibles baixes dels jugadors inscrits”.
Es poden fer fins el 15 de Gener de 2023. per la web www.trespeons.com.

Premis:
Trofeu pels dos primers classificats.

Desempats:
Els desempats a la classificació final es resoldran pels sistemes  (per aquest ordre) Bucholz Brasiler (ajust Fide jugador virtual), Bucholz Total (ajust Fide jugador virtual) i nombre de victòries. 

 

Mesures anti-covid19:

Degut a les circumstàncies especials sanitàries s’han de prendre les mesures que corresponguin, a les quals els jugadors tindran que respecte i cumplir, seguint les instruccions de les màximes autoritats sanitàries i/o governamentals en el moment del desenvolupament del torneig.

Malgrat que no és obligatòria la mascareta en espais interiors, recomanem el seu ús al participants a les competicions per minimitzar el risc de contagi, degut que la proximitat amb els altres jugadors i especialment amb el rival de la partida es perllonga durant un període llarg de temps. 

A la sala de joc no es permet la consumició de menjar o beguda, excepte aigua.

En cas d’haver d’aturar o anul·lar la competició per raons sanitàries, el torneig es donarà per finalitzat . En el moment de la finalització, la classificació vigent serà la classificació final del torneig, sigui qui sigui l’estat del torneig. 

Director:
Els directors del torneig seran Eduard Joya i Jose Luis Castillo
Normativa:
 Els byes no es bonifiquen. Es podran sol·licitar al director del torneig abans de la finalització de la ronda anterior amb un màxim de dos per tot el torneig, excepte que direcció del torneig decideixi el contrari.
Els jugadors que, sense justificar, no compareguin a dos rondes seran eliminats del torneig.
Qualsevol punt no previst en les presents bases es resoldrà aplicant la normativa de la  FIDE per a torneigs oberts.
Els participants del torneig, o els seus tutors legals en cas dels menors d’edat, autoritzen la publicació de les seves dades personals en els diferents mitjans que l’organització consideri oportuns per la necessària difusió de l’esdeveniment (llistes de resultats, classificacions, participants, partides, fotografies i vídeos del torneig, etc.).