Tres Peons

Acaba la segona edició del Memorial Joan Segura

El torneig d’homenatge al que fou gran home dels escacs en múltiples vessants va penjar el cartell de complet molt abans de començar i va reunir 112 jugadors. El MF de l’Agustí, Josué Expósito ha estat el guanyador del grup A amb 6 victòries i tres taules per aconseguir 7,5 punts. Darrera d’ell amb mig punt menys s’ha situat el també MF Marc Capellades del Peona i Peó, tercer i quart amb 6,5 punts el MC Juan Antonio Villar (La Lira) i el GM Miguel Muñoz (Lira Vendrellenca). el primer jugador el Tres Peons ha estat Jovan Jovancevic, 6è amb 6 punts. Al tram B victòria del nostre jugador Andreu Costa, ( a la foto) que jugant una partida menys va sumar 7,5 punts fruit de 7 victòries i unes taules. En segon lloc amb mig punt menys el també jugador del Tres Peons Héctor Aparicio . Finalment el tram d’Elo fins a 1750 punts va ser per Yvan Dossin (Edami) que va ocupar el lloc 15è amb 5 punts. Podeu veure tots els resultats aquí