Tres Peons

El MI del Tres Peons Lars Ootes guanya el Torneig Vila de Gràcia

La setzena edició de l’Obert Vila de Gràcia ha batut el rècord d’inscripció d’aquest torneig amb 112 participants. El MI Lars Ootes (Tres Peons) ha acabat imbatut amb 8 punts, 7 victòries i dues taules cedides enfront del MI Valenzuela i de Volkov (PIP), aquest ha quedat segon amb els mateixos punts que el guanyador. En tercer lloc el MI Fernando Valenzuela (Barcelona) amb 7 punts i el MC Adrià Pérez (Peona i Peó), quart amb 6,5 punts, tanca la llista de premiats de la general. El segon classificat del Tres Peons ha estat el MI Julio Benedetti que amb 6,5 punts ha ocupat la sisena plaça. Els trams d’Elo els han guanyat Pablo Camacho (Congrés), Renzo Castro (Espiga) i Enric Sánchez de Medina (Tres Peons). podeu consultar el resultat final aquí.