Tres Peons

Tres Peons, campió per equips a l’Open de Sants

Amb 23 jugadors, el Tres Peons és el club amb més presència al torneig de Sants, el segueixen Peona i Peó amb 17 participants, Congrés amb 15, Foment Martinenc i Barcelona amb 14, Colón Sabadell amb 12 i Catalunya i Jake amb 11. La resta de clubs catalans fins un total de 36 participen amb un nombre inferior de jugadors. El nostre Club s’ha proclamat campió per equips d’aquest torneig, una excel·lent manera de començar la nova temporada. Dels 23 participants del nostre Club, 13 han aconseguit millorar a la classificació final el seu ranking inicial. Destacar el tercer lloc al grup B d’Armand Daguro -premi al millor veterà-i el 10è de Gabri Castro, -premi de tram- en el grup A el sisè lloc del MI Ernesto Fernández, que encara te llicència pel nostre club fins a final d’any, i Alex Leiro, primer dels nostres al grup C en el lloc 14è. La classificació final ha quedat així Tres Peons 74 punts, Colón Sabadell 120, Sant Andreu 145, Cornellà 184 fins a 20 classificats, els punts es donaven en funció del lloc dels 4 millors jugadors a la classificació final, així que a menys punts, millor posició. destaquem també que el grup C l’ha guanyat Pol Ortiz que es va formar al nostre Club, que va deixar per trasllat familiar lluny de la nostra ciutat. a la foto Gabri Castro recollint el premi de campions per equips al costat del president de la Federació Catalana   Podeu veure els resultats dels nostres jugadors aquí  I tots els resultats del torneig aquí