Tres Peons

El MI Tomás Sosa, guanya el V Obert d’escacs actius Tres Peons

El dimecres 12 d’octubre s’ha jugat aquesta competició en sessions de matí i tarda al ritme de 15+5, amb una participació de 71 jugadors dels que sis son titulats internacionals. El MI Tomás Sosa i el GM Miguel Muñoz varen acabar al capdavant guanyant totes les partides, excepte unes taules en la que els va enfrontar, el desempat va afavorir a Sosa que es va proclamar campió. En tercer lloc Francesc Campins i Teodoro Gomila en la quarta posició, els dos amb 6,5 punts tanca els premiats de la general. Els 5 trams els han guanyat Marc Balagué, Francesc Parramón. Francisco Enciso, Joan Torres i Juan Pablo Castro. el primer jugador del Tres Peons ha estat Francesc Fernández, ocupant la novena posición amb 6 punts que li han permès millor sis llocs del que tenia al ranking inicial. Podeu veure tots els resultats aquí