Tres Peons

/*! elementor - v3.17.0 - 08-11-2023 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

El MI Tomás Sosa, guanya el V Obert d’escacs actius Tres Peons

El dimecres 12 d’octubre s’ha jugat aquesta competició en sessions de matí i tarda al ritme de 15+5, amb una participació de 71 jugadors dels que sis son titulats internacionals. El MI Tomás Sosa i el GM Miguel Muñoz varen acabar al capdavant guanyant totes les partides, excepte unes taules en la que els va enfrontar, el desempat va afavorir a Sosa que es va proclamar campió. En tercer lloc Francesc Campins i Teodoro Gomila en la quarta posició, els dos amb 6,5 punts tanca els premiats de la general. Els 5 trams els han guanyat Marc Balagué, Francesc Parramón. Francisco Enciso, Joan Torres i Juan Pablo Castro. el primer jugador del Tres Peons ha estat Francesc Fernández, ocupant la novena posición amb 6 punts que li han permès millor sis llocs del que tenia al ranking inicial. Podeu veure tots els resultats aquí