Tres Peons

Lliga Catalana 2.022 – EQUIP C (Preferent)

Escriu Francesc Fernández

La vuitena ronda a la 1ª categoria de la lliga del 2020, abans del tancament per pandèmia, l’ equip C va aconseguí l’ascens a preferent amb una victòria contra el Comtal B per 2’5 a 5,5, a la novena ronda ja estaven tots a casa confinats.

Aquest any a la categoria superior, el nostre C quasi tornar a pujar, només 0,25 punts del desempat ens va negar l’ascens.

Estava dinant amb l’equip B a Vallfogona de Balaguer quan pel wass del grup de Capis del club va arribar el missatge de que el C era campió i pujava a 2ª divisió, malauradament vaig contestar que encara teníem que esperar el resultat del Peona Peó C -Ateneu Barcelonès, coses del Sonenberger, un empat o derrota del Peona i Peó ens donava el campionat, però una victòria del Peona ens deixava a Preferent, finalment Peona i Peó 5 – Ateneu barcelonès 3.

L’objectiu inicial era mantenir la categoria i per un pel no pugem, es un resultat collonut. Las tasques de capità desenvolupades de manera brillant per Juan Jiménez,
-a la foto- i amb el jugadors Jordi Saenz, Robert Gil, Pere Castells, Ignacio Sánchez, Roberto Torres, Joan Emili Cabello, Victor Cabello, Albert Cubeles, Carles Vendrell, Alvaro Lobato, Ricard Sanmartí, Gabriel Castro. També han jugat alguna ronda Gabriel Balcells, Xavier Solsona, Josep Monedero i Lluís Fernández.

Em queda un dubte, l’Ateneu Barcelonès era conscient de que podria baixar de categoria com un dels dos pitjors setens dels quatre grups de preferent?. Ho dic perquè l’Ateneu ha baixat i la seva alineació contra el Peona presentava dos últims taulers d’Elo inferior a 1700 i números de llista 20 i 21, tot per reforçar el seu equip B i assegurar un ascens que era quasi segur abans de començar l’última ronda, en el B jugaven els números 9, 12, 13 i 15 de la seva llista de forces.
Bé cada casa es casa seva, per la nostre part felicitar al nostre equip C.

Bravo Equip , Bravo Capi i Bravo jugadors.