Tres Peons

Lliga Catalana 2.022 – Equip B (Segona Divisió)

Escriu Francesc Fernández

El capità de l’equip ha estat Francesc Fernández i quan aquest tenia que jugar amb el primer equip era capità Josep Valls –a la foto-. El sorteig ens va regalar el grup de Lleida, tres diumenges de llargs desplaçaments, Torà, Cardona i Vallfogona.

Aquest any a la categoria es jugava a 8 taulers hi han participat 21 jugadors, masses per fer equip de vuit, però suplir baixes del A en alguna ronda, trobar jugadors en els desplaçaments llargs, i donar oportunitats als joves ens ha fet arribar a aquest nombre de membres de l’equip. El resultat esportiu esplèndid, 7 victòries i dos derrotes, sots campions del grup i molt bon ambient fent equip. Es va perdre amb el campió Moià i contra el Balaguer, en una segona jornada marcada per moltes baixes per Covid, la resta victòries, set en total i curiosament als tres llargs desplaçaments victòries per la mínima 3’5 – 4’5.

El cor de l’equip l’han format Joan Vallbona, Josep Valls, Fernando Cárdenas, Carlos Vargas, Armand Daguro, Rubén Seca i Lluis Fernández. Els puja i baixa del A: Menéndez, Francesc Fernández, Llibert Céspedes, Errol Dickl i Aitor Prohens. Els qui ens han ajudat alguna ronda Leancy Fernández, Albert Cubeles, Xavi Villar, Josep Monedero, Gabriel Castro, i els qui els haig d’agrair el seu esforç per acompanyar-nos en algun del desplaçaments llargs Victor Cabello, Pere Castells , Ricard Sanmartí i Daigo Akiyama.

Pel record: el molt bon ambient d’equip, un gran resultat esportiu, el debut a l’equip B del joves: Prohens, Castro, Leancy Fernández, Akiyama i el dinar de l’última ronda a Vallfogona.