Tres Peons

Lliga Catalana 2.022

Escriu Francesc Fernández

Aquesta ha estat la primera lliga post-pandèmia, lliga de mascaretes i enrenous de certificats Covid a la primera jornada. El nostre club hi ha pres part amb 10 equips, el màxim de tot Catalunya, i 101 jugadors, per molts ha estat la seva primera participació en aquesta competició única. Gestionar 10 equips no es tasca fàcil, i més en les primeres rondes d’aquest any amb la sisena onada de la pandèmia en el punt més alt. Per aquest motiu hem assignat als equips més jugadors del que és normal per evitar problemes a l’hora de fer-los. Per aquest motiu alguns del nostres no han pogut jugar tots els diumenges, però també en algunes rondes, completar els 10 equips no ha estat fàcil. La bona voluntat del jugadors i la impagable feina dels capitans ens ha permès presentar els equips complerts totes las rondes.

Esportivament un resultat dolent, el primer equip deixa la Divisió d’Honor, la resta d’equips molt bé, per sobre de les expectatives inicials. Un primer lloc de l’equip F, campió de grup i que puja a primera categoria. Dos segons; equips B i C. Tres tercers; equip D, H i J. Un quart; equip G. Un cinquè; equip I. Un sisè; equip E, i un novè; equip A, que baixa a Primera Divisió.